Professioneel vertaalbureau

Gateway Vertalingen verzorgt uw vertaalopdrachten in het Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans en Nederlands. Wij zetten een deskundige vertaler voor u aan het werk, bewaken de kwaliteit van de vertaling en zorgen ervoor dat u de tekst binnen de afgesproken tijd ontvangt.

Economisch, onroerendgoed en juridische vertalingen

Uw vertaalwerk op juridisch, financieel, algemeen-economisch en onroerendgoed-gebied is bij onze vertalers in goede handen. Het is zelfs onze specialiteit. Deze teksten vragen om grote nauwkeurigheid want er hangt vaak veel vanaf. Uiteraard kunnen we ook een beëdigde vertaling voor u verzorgen. Voor elke vertaling waarbij precisie een rol speelt, bent u bij Gateway Vertalingen aan het goede adres.

Woordenboeken

Naast het maken van vertalingen geven we gespecialiseerde woordenboeken uit. Het Juridisch-Economisch Lexicon en het Onroerend Goed Lexicon worden gezien als de vertaalnorm op hun vakgebied. Met deze specialistische woordenboeken geven wij u een idee van de hoge kwaliteitsnormen die we hanteren en het vakmanschap binnen ons vertaalbureau.

Vertalingen van topkwaliteit

We werken graag met moderne vertaalinstrumenten. Naast onze eigen woordenboeken gebruiken we een vertaalgeheugen. Dit vertaalgeheugen is door vertaalbureau Gateway opgebouwd met vertalingen van topkwaliteit en wordt met veel zorg onderhouden en uitgebreid. Het werken met zo’n vertaalgeheugen garandeert u een constante en hoge kwaliteit van de vertalingen, een vlotte levering en een gunstige prijs.

Bereikbaarheid

U kunt Gateway Vertalingen bereiken via 075 612 0234 en per e-mail via contactformulier.